slovenščina  
home about news contact newsletters
 
  Home  /   Brain training  /  Razlaga binauralnih tonov  /  Inovacije = nevrovadba

Razlaga binauralnih tonov Izdelek Uporaba nevrovadbe Koristi Preizkus nevrovadbe
 
 
Zgodovina binauralnih tonov
Raziskave binauralnih tonov
Inovacije = nevrovadba
Inovacije = nevrovadba

S skrbnim preučevanjem meditativnih stanj zavesti, smo ugotovili, da kombinacija binauralnih tonov deluje dosti bolje in bolj naravno kot en sam binauralni ton. Poleg tega se zastopanost frekvenc pri meditaciji spreminja. Upoštevali smo tudi to. Velosimed nevrovadba vsebuje torej:

1. kombinacijo binauralnih tonov,

2. kombinacija in intenziteta posameznih binauralnih tonov se skozi meditacijo spreminja, tako da vam pomaga doseči različne nivoje svoje podzavesti in različna holotropna stanja zavesti.

 

3. Svoj poseben namen imajo tudi zvoki in glasba, ki jo slišite v ospredju. Ti zvoki, ki se ujemajo z binauralnimi toni v ozadju so zasnovani po principih evokativne, oziroma sugestivne glasbe in vam dodatno pomagajo k globoki in učinkoviti meditaciji, kjer vaši podzavestni programi = avtomatizmi, kompleksi... pridejo na plano, torej se ozavestijo in tako jih sčasoma lahko tudi prerastete...

 

Več o tem >

Za bolj podrobno razlago  in občutenje  poslušajteuvod v VelosiMed nevrovadbo.

 

 

 

Mnenja udeležencev

 • 11.06.2014  
  Alenka: Nevrovada mi je pomagala iz dokaj depresivnega obdobja. Dejansko sem veliko bolj pozorna na to kaj in kako delam. Imam več izbire v življenju, pa ...
 • 11.06.2014  
  Vesna: Neverjetno me pomirja. Lažje grem skozi dan. Hvala.

 • 06.12.2013  
  Milena: Hvala!

  ne morem verjeti, da migren ni več. Nevrovadba je super.

Thought for the day

Seveda imamo svojo temno stran .... Ubijamo s sovraštvom, mar ne? Zažigamo ljudi v imenu Boga. Uničujemo sebe; izničujemož ivljenje na tem planetu; uničujemo samo Zemljo. In potem se oblečemo v meniška oblačila in Bog nam spregovori direktno. In kaj nam Gospod govori? Da moramo biti dobri dečki/deklice, drugače nas bo kaznoval. Gospod Bog nam preti že stoletja pa nismo prav nič drugačni. Pa ne zato ker bi bili zlobni, ampak zato ker smo zabiti. Človeštvo ima svojo temno stran, seveda jo ima, in imenuje se neumnost.

Don Juan v The Power of Silence (Moč tišine), Carlos Castaneda


Nakupovalni pogoji Zanimive povezave Seznam/cenik delavnic Zanimivo in novosti Hipnoza


 
  aims, objectives | curiosity | faq | newsletters | glossary  
 
  STAY CONNECTED     |  2010 © Most-si d.o.o. All rights reserved SITEMAP | AUTHORS