slovenščina  
home about news contact newsletters
 
  Home  /   Transhypno

Hipnoterapija Klinična hipnoterapija Transpersonalni NLP Regresija v prejšna življenja
 
 
Transhipno

Namen transpersonalne hipnoterapije (hipnoterapija = psihoterapije v hipnozi) je de-programiranje podzavesti, s čimer omogočimo boljši dostop do višjega uma, modrosti in intuicije in vam s tem pomaga spremeniti neželjena obnašanja in izboljšati kvaliteto vašega življenja na vseh področjih

Transpersonalna hipnoterapija gre še naprej od Ega in dosega notranjo modrost in intuicijo. Cilj je povečati ozaveščenost o osebnostnih in socialnih programih, ki so naloženi v nas. Z večjo ozaveščenostjo pridobite večjo osebno izbiro, da obdržite ali zavrnete te programe. Ko izberete zavrnitev starih programov, se neželeni vzorci de-programirajo v nove polno funkcionalne in konstruktivne vzorce.

Transpersonalna hipnoterapija je dokaj hitra psihoterapija z globokimi in dolgotrajnimi rezultati. Ker pri nas zavarovalnice ne povrnejo stroškov dolgotrajnih psihoterapij morda iščete terapijo, ki vas bo pripeljala do pomembnih rezultatov le v nekaj terapijah. In hipnoterapija vam to omogoča. Transpersonalna hipnoterapija izhaja iz transpersonalne psihologije, ki v sebi zajema znanja in metode, ki so zajeta v vseh štirih valovih razvoja psihologije: 1) psihoanalitični 2) behavioristični, 3) humanistični in 4) transpersonalni val.

Konkretno to pomeni, da s hipnoterapevom delate na vseh štirih nivojih vašega problema (na primer: prekomerna teža):

1. podzavestni problemi, zavore (ugotoviti, razumeti psihične rane iz otroštva, ki so pripeljale do prekomerne teže)

2. navada, ki jo je potrebno spremeniti (manj odpirati hladilnik npr.)

3. osebna odličnost (doseči fizično, čustvene in zavestne potenciale, ki se tičejo problemov s telesno težo)

4. duhovni potencial (razširiti perspektivo, pridobiti modrost – videti izbire in duhovne pridobitve)

Transpersonalna hipnoterapija se na koncu skoncentrira predvsem na četrti val – na vaš duhovni potencial. Cilj je doseči in kontaktirati svojo notranjo modrost.

 

The Real You
Beat Fear
Hypnotic Age Progression
Zen Mind

Thought for the day

Seveda imamo svojo temno stran .... Ubijamo s sovraštvom, mar ne? Zažigamo ljudi v imenu Boga. Uničujemo sebe; izničujemož ivljenje na tem planetu; uničujemo samo Zemljo. In potem se oblečemo v meniška oblačila in Bog nam spregovori direktno. In kaj nam Gospod govori? Da moramo biti dobri dečki/deklice, drugače nas bo kaznoval. Gospod Bog nam preti že stoletja pa nismo prav nič drugačni. Pa ne zato ker bi bili zlobni, ampak zato ker smo zabiti. Človeštvo ima svojo temno stran, seveda jo ima, in imenuje se neumnost.

Don Juan v The Power of Silence (Moč tišine), Carlos Castaneda


Cenik terapij in pravice klienta Urnik seminarjev in delavnic Urnik delavnic Zanimive povezave Seznam/cenik delavnic Skripti za hipnoterapevte Zanimivo in novosti Psihoterapija


Dodatne vsebine

 Prijavnica na delavnice
 Osnove NLP in vaje

 
  aims, objectives | curiosity | faq | newsletters | glossary  
 
  STAY CONNECTED     |  2010 © Most-si d.o.o. All rights reserved SITEMAP | AUTHORS