english  
domov o nas novice kontakt novičarska lista
 
  Domov  /  Novice  /  Spirala življenja
   
 
 
Pot k sebi (5)
Nevrovadba
Transhipno (2)
Spirala življenja (39)
Prosto potapljanje kot meditacija (14)
Novice - Spirala življenja

15.06.2012
Enotedenski tabor Holotropnega dihanja™ na Pašmanu

Enotedenski tabor Holotropnega dihanja™ na Pašmanu
Avantura v odkrivanju sebe in svoje zavesti

 

Tedenski tabor Holotropnega dihanja™ na otoku Pašman (lokacija) ponuja dve holotropni dihanji za vsakega udeleženca, filmsko jogo, posebne tehnike sproščanja v vodi, pohod po Pašmanu, jutranjo jogo in dodatne integrativne tehnike po holotropnih potovanjih.

Tabor je zasnovan tako, da ponuja skupne aktivnosti tudi za spremljevalce (družinske člane) in hkrati pušča dovolj prostega časa udeležencem tabora, da preživijo čas s spremljevalci.

Tabor se odvija v prelepem, mirnem kampu Torkul, sredi oljčnega nasada, tik ob morju, s svojo plažo. Hrana je vegetarijanska, namenjena čiščenju telesa in duše. Čez dan se pijejo zeliščni prečiščevalni čaji skuhani iz lokalnih zelišč, ki s čiščenjem fizičnega telesa, še dodatno pripomorejo k temeljitejši integraciji holotropnih doživetij, spoznanj, uvidov ter premikov v naši duševnosti.

Modra misel

V zadnjih nekaj desetletjih postaja vse bolj jasno, da človeštvo stoji pred eno svojih največjih kriz. Moderna znanost je razvila učinkovita sredstva s katerimi lahko rešimo najbolj pereče probleme sodobnega sveta: zdravimo lahko skoraj vse bolezni, odpravljamo revščino in stradanje, zmanjšujemo količino industrijskih odpadkov in nadomeščamo uničujočo nafto z obnovljivimi viri zelene energije.
Problemi, ki nam stojijo na poti niso ekonomske ali tehnološke narave. Najgloblji vir globalne krize se skriva v človeški naravi in odseva nivo evolucije zavesti naše vrste.

Stanislav Grof

 
  nameni, cilji | zanimivo | pogosta vprašanja | novičarska lista | slovar izrazov  
 
  OSTANIMO POVEZANI     |  2010 © Most-si d.o.o. Vse pravice pridržane KAZALO STRANI | AVTORJI