english  
domov o nas novice kontakt novičarska lista
 
  Domov  /   Nevrovadba  /  Koristi  /  VelosiMed™ nevrovadba in trening možganov

Razlaga binauralnih tonov Izdelek Uporaba nevrovadbe Koristi Preizkus nevrovadbe
 
 
VelosiMed™ nevrovadba
VelosiMed™ nevrovadba in trening možganov
Spočijte možgane s theta možganskimi valovi!
VelosiMed™ nevrovadba in trening možganov

Ena najbolj uporabnih aplikacij VelosiMed nevrovadbe pa je trening naših možganov, da tvorijo nove nevronske povezave in poti, ter rast novih nevronov. S tem povzročimo, da se naš prag tolerance viša, hkrati pa prepoznavamo nefunkcionalne vzorce, ki nas ovirajo na naši poti samorealizacije. S prepoznavanjem disfunkcionalnega vedenja, ki nam preprečuje, da bi v življenju doseglo tisto, kar si želimo, in sposobnostjo neprizadetega opazovanja, ti stari vzorci enostavno izginejo, ker jih ne potrebujemo več. Z redno uporabo VelosiMed™ nevrovadbe lahko torej dosežemo željeno mentalno in čustveno stanje ter povečamo naše intelektualne zmogljivosti. Rezultat nevrovadbe je tudi vedno višji prag stresa. Ali povedano drugače: vedno manj stvari ali dogodkov nas "spravi iz tira", ali nas uspe ujeziti, užalostiti. Z rednim poslušanjem VelosiMed nevrovadbe bosta naši možganski hemisferi pričeli delovati bolj usklajeno in uravnoteženo. Takšne možganske valove so znanstveniki prvič izmerili pri tibetanskih menihih, ki so meditirali po deset let ali več, po osem ur na dan! Le kdo od nas si lahko to privošči?!

Mnenja udeležencev

 • 11.06.2014  
  Alenka: Nevrovada mi je pomagala iz dokaj depresivnega obdobja. Dejansko sem veliko bolj pozorna na to kaj in kako delam. Imam več izbire v življenju, pa ...
 • 11.06.2014  
  Vesna: Neverjetno me pomirja. Lažje grem skozi dan. Hvala.

 • 06.12.2013  
  Milena: Hvala!

  ne morem verjeti, da migren ni več. Nevrovadba je super.

Modra misel

Kako nekdo sprejme svojo usodo in vse trplenje, ki ga njegova usoda zajema, način kako nosi svoj križ, daje človeku veliko možnost - celo v najtežjih okoliščinah - da da svolemu življenju globlji pomen.

Viktor E. Frankl


Nakupovalni pogoji Zanimive povezave Seznam/cenik delavnic Zanimivo in novosti Hipnoza


 
  nameni, cilji | zanimivo | pogosta vprašanja | novičarska lista | slovar izrazov  
 
  OSTANIMO POVEZANI     |  2010 © Most-si d.o.o. Vse pravice pridržane KAZALO STRANI | AVTORJI