english  
domov o nas novice kontakt novičarska lista
 
  Domov  /   Psihoterapija  /  Klinična hipnoterapija  /  Odpravljanje depresije

Psihoterapija Klinična hipnoterapija Transpersonalni NLP Regresija v prejšna življenja
 
 
Odpravljanje depresije
Nivoji zavesti
Odpravljanje depresije

Ko trpite zaradi depresije, imate občutek, kot da ničesar ne zmorete in da vam nihče in nič nikoli ne bo mogel pomagati, in nikoli se ne bo nič spremenilo...


To je kratek povzetek tistega, kar depresija počne z vašim razmišljanjem. Prepričani ste, da nikoli več ne boste srečni.


Vzame ves užitek aktivnostim v katerih ste nekoč uživali, povzroči, da vidite vse skozi sivo obarvana, žalostna očala in izbriše upanje in energijo.


Na kratko: Depresija je parazit, ki se hrani z vašim življenjem!


Toda, ko veste, kako depresija deluje; kaj potrebuje za lastno vzdrževanje, potem pričnete pridobivati moč nad njo in upanje ponovno vzklije.


Usposabljala sem se v posebnih in specifičnih znanjih in tehnikah za zdravljenju depresije, ki se osredotočajo na to, da se čim hitreje začnete počutiti znatno bolje, optimistično, da zagledate pot proti sreči, energiji, uživanju v življenju...


Prva stvar, ki jo bomo naredil na našem prvem srečanju je, da boste razumeli, zakaj se počutite na ta depresiven način. To ima veliko opraviti z ravnjo stresa, ki ga trenutno doživljate, kar privede do telesne kot tudi duševne izčrpanosti.


Potem bomo hitro začeli delati na tem, da se boste počutili bolje in sicer z zelo specifičnimi in globokimi sprostitvenimi vajami. To je potrebno zaradi tega, da ponovno pripravite svoje možgane, da se učijo, saj, kot ste verjetno opazili, depresija vam skorajda popolnoma onemogoča, da bi bili pozorni ali se zapomnili pomembne reči. Spomin in um vam enostavno delujeta zelo slabo, ko vam vlada depresija.


Ko zapustite mojo terapevtsko sobo po prvem srečanju, pričakujem, da se boste počutili dosti bolje, kot preden ste vstopili vanjo.


Seveda, depresija se ne odpravi čez noč.


V naslednjih srečanjih, si bomo skupaj prizadevali za:

  • zmanjšati količino zaskrbljenosti in introspekcije, ki jo počnete prekomerno,

  • reševanje konkretnih problemov, ki povzročajo dodatni stres,

  • delo na morebitnih težavah v vaših medčloveških in intimnih odnosih,

  • pomagala vam bom uravnotežiti vaše razmišljanje, da vas ne bodo mučile same negativne misli,negativne misli

  • kot se boste počutili bolje, boste postopoma uvajali elemente v vaše življenja, ki vas bodo ščitili pred ponovitvijo depresije


Depresija lahko povzroči, da se počutite brezupno.


Vendar pa obstaja upanje, in mislim, da vam lahko pomaga, zato prosim, da me pokličete na 040 907 664 in vam lahko povem karkoli drugega, kar želite izvedeti o uspešnem premagovanju depresije.


 

Mojca Studen

 

 

Modra misel

"Radost, blaženost ali sreča ni nagrada za vrlino, temveč je vrlina sama."

Spinoza, Etika III


Cenik terapij in pravice klienta Urnik seminarjev in delavnic Urnik delavnic Zanimive povezave Seznam/cenik delavnic Skripti za hipnoterapevte Zanimivo in novosti Psihoterapija


Dodatne vsebine

 Prijavnica na delavnice
 Osnove NLP in vaje

 
  nameni, cilji | zanimivo | pogosta vprašanja | novičarska lista | slovar izrazov  
 
  OSTANIMO POVEZANI     |  2010 © Most-si d.o.o. Vse pravice pridržane KAZALO STRANI | AVTORJI